Referenser

Så här har några av mina tidigare deltagare och kunder sagt om mig:

Tack för en mycket intressant och givande dag! Du har väckt många nya tankebanor och jag ser med tillförsikt fram emot hur jag ska kunna förbättra mig själv både i yrket och privat.
Paul Mauritzson, Hagbergs Trafikskola

Ditte är en glad och rolig person, som gör att ämnet aldrig blir dystert eller tråkigt. Hon är alltid mycket uppskattad och får de bästa och högsta poängen på samtliga utvärderingar. Kommentarer från utvärderingarna om Ditte: ”Det här skulle mina chefer också behöva förstå och veta”, ”Den här kunskapen har jag nytta av i alla situationer när jag träffar andra personer” och ”Nu har jag fått ett nytt verktyg att arbeta utifrån”. ”Jag kommer aldrig att glömma Dittes exempel eftersom jag gör många av dem själv”, ”Förmiddagen med Ditte kändes som 10 minuter, är den redan slut?” Jag rekommenderar Ditte varmt som föreläsare, har ni inte lyssnat på henne tidigare så väntar en intressant inre resa.
Birgitta Engberg, polis och kursansvarig 2004-2010 på Polishögskolan i Solna

Jag lyssnade på din föreläsning om härskartekniker och vill bara säga att det är det bästa jag någonsin sett. Varför det? Jo, av flera anledningar: 1) Empatiskt framförande i form av rollspel 2) Tydligheten 3) Så otroligt viktigt att vara medveten om detta eftersom härskarteknikerna ger ödesdigra konsekvenser 4) Ett ämne som många är för fega för att lyfta fram, men som ändå finns. Tack så mycket för att du vågar lyfta fram allt detta och visa konsekvenserna.
Deltagare, Lidingö stad

Jag vill tacka för en jättefin och rolig föreläsning igår Jag både skrattade och blev rörd – speciellt när du avslutade så fint. Därför vill jag återgälda det och tacka för att vi fick lyssna på dig.
Deltagare

Det varmaste tack för en absolut LYSANDE föreläsning som hjälpte mig återfinna en viktig nyckel till livet och till mig själv.
Deltagare

Ditte Eile har vid ett flertal träffat Visions medlemmar och berättat om härskartekniker- och motstrategier. Föreläsningen tar upp hur upptäcker att man att man blir förlöjligad, osynliggjord eller inte får den information man borde få ta del av men det handlar framförallt hur man bemöter och argumenterar detta för att få till en förändring.
Ditte Eile informerar, ger konkreta och tydliga exempel på hur det kan gå till både i arbets- och privatlivet och får frågor från medlemmarna och det blir ett aktivt samspel mellan medlemmarna och Ditte.
Ditte entusiasmerar medlemmarna och visar på att det går att förändra. Du kommer gå från träffen med verktyg och inspiration.
Ewa Henriksson, bitr verksamhetschef Vision